Winterseizoen Skibeurs 2020

Wat:
Jaarlijkse skibeurs van Skiservice Doetinchem

Wanneer:
Zondag 1 november van 11.00 tot 17.00 uur.

Waar: Skiservice Doetinchem, Innovatieweg 3-04


Goed uitgerust en veilig op wintersportvakantie? Dat kan!

Wie op zondag 3 november een bezoek brengt aan de skibeurs van Skiservice Doetinchem aan de Innovatieweg 3-04 zit gebakken.
Het is de plek waar wintersportliefhebbers voor een habbekrats zo goed als nieuwe outfits en skimateriaal kunnen scoren.

De skibeurs is een voortzetting van de traditionele Robin Sports beurs, een beurs met een goede naam in de regio: er is altijd een ruim aanbod aan gebruikte ski’s, skischoenen, snowboards, skikleding en accessoires zoals handschoenen, skihelmen en protectiemateriaal.

Wie op de skibeurs wintersportkleding en artikelen wil verkopen kan deze dagelijks aanbieden in de week voorafgaand aan de beurs van 12:00 tot 18:00 bij Skiserivce Doetinchem.

Samen met u bepalen wij de verkoopprijs van de spullen en kleding die u te koop wilt aanbieden. Het materiaal dat u aanbiedt moet in goede staat en schoon zijn en wordt getest op veiligheid.
Kwaliteit en veiligheid staan uiteraard voorop!

Na de beurs kunt u woensdag 4 november en donderdag 5 november de opbrengst (minus 25% commissie) of de niet verkochte spullen weer ophalen.

U kunt er ook voor kiezen de niet verkochte spullen na de beurs blijvend te koop aan te bieden gedurende het komende winterseizoen.

Ook tonen wij u graag onze nieuwste collecties ski’s en schoenen en bieden 25% tot 40% korting op de collecties van vorig seizoen!

U bent van harte welkom 3 november, de gluhwein staat klaar! Tot dan!

Gratis parkeren.