Actie

Rectificatie Skibeurs

In tegenstelling tot wat er per abuis in de streekbladen vermeld staat is er dit weekend, zondag 29 oktober 2023 a.s., geen Skibeurs voor gebruikte ski’s en kleding. U kunt dus ook GEEN spullen ter verkoop aanbieden.

U bent evengoed welkom tijdens onze seizoensopening zondag aanstaande tussen 12:00 en 17:00 uur op ons nieuwe adres C. Missetstraat 5b te Doetinchem.

Opening nieuwe locatie

Op zondag 29 oktober bent u van harte welkom om de nieuwe locatie van Skiservice Doetinchem te komen ontdekken! Skiservice Doetinchem zal worden voortgezet aan de C. Missetstraat 5b in Doetinchem, in het pand van The Spoked Society Bike & Skateshop.

We zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Graag tot dan!

BEDRIJFSOVERNAME

Geachte klant,

Met ingang van 1 Juli a.s. stoppen wij met ons bedrijf Skiservice Doetinchem op de huidige locatie aan de Innovatieweg 3-04 te Doetinchem.
Het besluit om ermee op te houden valt ons zwaar omdat we nog steeds veel plezier hebben in ons werk en onze passie voor de wintersport nog jaren met u zouden willen delen. Echter een onverwachte dip in mijn gezondheid heeft mij versneld doen besluiten er een punt achter te zetten en van mijn pensioen te gaan genieten.

We zijn heel blij, in de persoon van Huub Hakvoort, eigenaar van de fietsspeciaalzaak ‘Spoked’ aan de C. Missetstraat 5B te Doetinchem, een goede opvolger gevonden te hebben. Huub is naast fietsspecialist een fervent wintersporter en gaat Skiservice Doetinchem in dezelfde vorm en onder dezelfde naam doorstarten en integreren op de locatie aan de C.Missetstraat 5B 7005 AA Doetinchem. Wij willen graag onze kennis en ervaring overdragen en de overname waar nodig begeleiden met advies en zullen er bij zijn tijdens de opening van de nieuwe winkel zondag 29 oktober

Mooi om afscheid te kunnen nemen tijdens een feestelijke doorstart van Skiservice Doetinchem, dus tot ziens zondag 29 oktober aan de C.Missetstraat. We zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. U bent hierbij van harte uitgenodigd .

SPULLEN SKIBEURS
Als u nog spullen van de skibeurs bij ons heeft liggen of ski’s voor onderhoud, kunt u die op afspraak ophalen tot 1 Juli, daarna is het pand aan de Innovatieweg 3-04 gesloten.

BESPANSERVICE
Voor het bespannen van tennisrackets kunt u na 1 Juli terecht op het nieuwe adres aan de Missetstraat 5B of op afspraak op ons privé adres: Silvoldseweg 85 in Terborg.

DAKKOFFERS HUREN
Tot en met de winter blijven we dakkoffers en dakdragers verhuren, vanaf 1 Juli dus ook halen en brengen aan de Silvoldseweg 85 in Terborg. Reserveren dakkoffers en dakdragers via onze website SkiserviceDoetinchem.nl of even bellen/appen.

Met vriendelijke groet,

Rob Marcelis. 06-83165722

Stretchtent huren

Feesten maar deze zomer! ☀🎈🍻🍷

Om uw tuinfeest, verjaardag of bruiloft een lekker festival sfeertje te geven deze zomer bent u bij ons aan het juiste adres voor een stretchtent.

Wij zijn een kleinschalig verhuurbedrijf en bouwen de stretchtenten met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen op. Wij komen de mogelijkheden op locatie bekijken alvorens we u een offerte op maat aanbieden.

Onze kleinste tent is 5 x 7.5 m en de grootste 10 x 15 m.

meer informatie: stretchtenthurendoetinchem.nl 🎪