Leveringsvoorwaarden

Skiservice Doetinchem

Wij zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar:
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)6 – 83165722

Verzenden
Wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen met een minimaal ordertotaal van 65,00 euro.

Retourneren
Is uw bestelling niet geheel naar wens? Of is het toch niet datgene wat u ervan verwacht had? Dan kunt u de bestelling natuurlijk altijd retourneren en gebruik maken van uw herroepingsrecht. U kunt het product natuurlijk ook ruilen. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop zonder opgave van reden. We stellen het echter zeer op prijs als u ook aangeeft waarom u gebruik wilt maken van het retourrecht.
U moet dus binnen die 14 dagen aangeven als u van de koop wilt afzien (herroepen). Nadat u dit heeft aangegeven, heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
U kunt uw bestelling retourneren of ruilen als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij hanteren een termijn van 14 dagen als zichttermijn, die in gaat op de dag dat je de bestelling (producten) ontvangt en eindigt 14 dagen daarna.
  • Producten met elke andere afwijking van het aan u geleverde, kunnen niet worden geretourneerd (incl. boekjes, labels, opbergbox, geschenkverpakking, hoesjes, opbergbox verpakking, etc.).
  • De doos mag opengemaakt worden om het product te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolie mogen niet verwijderd worden.