Tennis

Voor zowel de recreant als de gevorderde competitiespeler bespannen wij snel en vakkundig.

Tennisservice Doetinchem (voorheen Robin Sports en Tennis Gervers) heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het bespannen van tennisrackets. Wij analyseren grondig zodat we weten wat de perfecte snaar voor je is. De bespanning is de motor van je racket en bepaalt voor 60 procent of een racket wel of niet lekker speelt.


Analyse

Wat voor speler ben je, wat zijn je wensen, heb je eventuele blessures? Na uitgebreide analyse adviseren we de juiste snaar, afgestemd op je racket.

Je zult merken dat het spelplezier toeneemt en dat we kunnen voorkomen dat blessures ontstaan of verder verergeren.

Snarenspecialist

Wij kunnen kiezen uit meer dan 50 verschillende snaren en dat doen we exact en precies.

Je gegevens en ervaringen slaan we op en als we de perfecte combinatie gevonden hebben kunnen we deze repeteren voor een volgende bespanservice.


Wat weten en kunnen we nog meer?

Om te weten welke snaar welke eigenschappen heeft, hebben we al onze snaren getest op duurzaamheid, elasticiteit en behoud van spankracht.?Wij adviseren minimaal een keer per seizoen de bespanning te laten vervangen. De mate waarin een snaar op spanning blijft en tegelijkertijd zijn veerkracht behoudt is bepalend voor de prijs. Een snaar die vooral slijtvast moet zijn is relatief makkelijk te produceren en dus goedkoper.


Binnen 24 uur is het racket gegarandeerd weer klaar. Indien wenselijk bespannen we terwijl je erop wacht.

Wij bespannen met snaren van de merken:

TENCRAFT

WILSON

BABOLAT

DUNLOP

PACIFIC

vanaf  €25,00