Skibeurs zondag 24/10/2021

Wat:
Start jaarlijkse skibeurs van gebruikte wintersportmaterialen en kleding  en opening winterseizoen 2021/2022

Wanneer:
Zondag 24 oktober 2021 van 11.00-17.00 uur, daarna het hele seizoen doorlopend tijdens winkelopeningstijden

Waar: Skiservice Doetinchem, Innovatieweg 3-04


Goed uitgerust en veilig op wintersportvakantie? Dat kan!

Wie een bezoek brengt aan onze skibeurs  aan de Innovatieweg 3-04  zal merken dat we de inrichting hebben aangepast waardoor meer loopruimte is ontstaan zodat u  met de nodige afstand rustig kunt shoppen
Het is de plek waar wintersportliefhebbers voor een habbekrats zo goed als nieuwe  kledingoutfits en skimateriaal kunnen scoren.

De skibeurs is een voortzetting van de traditionele Robin Sports beurs, een beurs die al dertig jaar  een goede naam in de regio heeft met altijd een ruim aanbod aan gebruikte ski’s, skischoenen, snowboards, skikleding en accessoires zoals handschoenen, skihelmen en protectiemateriaal.

Wie op de skibeurs wintersportkleding en artikelen wil verkopen kan deze dagelijks vanaf 19 oktober aanbieden tijdens onze winkelopeningstijden van 12.00 tot 18.00 uur ,  zaterdags van 12.00 tot 17.00 uur.

Samen met u bepalen wij de verkoopprijs van de spullen en de kleding die u te koop wilt aanbieden. Het materiaal dat u aanbiedt moet in goede staat en schoon zijn en wordt getest op veiligheid.
Kwaliteit en veiligheid staan uiteraard voorop!

U kunt de spullen dus het hele seizoen laten hangen. Bij verkoop houden wij 25 % commissie in voor de door ons gemaakte ruimte en kosten. per maand houden we bij wat verkocht is en schrijven dan 75% van de verkoopprijs over op uw rekening.

Ook tonen wij u graag onze nieuwste collecties ski’s en schoenen en bieden 25% tot 40% korting op de collecties van vorig seizoen! Wilt u drukte vermijden en in alle rust  skischoenen komen  passen of advies over ski,s  dan maken wij graag  een afspraak met U buiten openingstijden.

U bent van harte welkom , de koffie staat klaar! Tot dan!

Gratis parkeren.