Skibeurs 30 oktober a.s. Wintersportfanaten opgelet! Deze skibeurs wil je niet missen!

Wat:
Start jaarlijkse skibeurs van gebruikte wintersportmaterialen en kleding  en opening winterseizoen 2022/2023.

Wanneer:
Zondag 30 oktober 2022 van 11.00-17.00 uur, daarna het hele seizoen doorlopend tijdens winkelopeningstijden

Waar: Skiservice Doetinchem, Innovatieweg 3-04


Goed uitgerust en veilig op wintersportvakantie? Dat kan. Wie op zondag 30 oktober een bezoek brengt aan de skibeurs van Skiservice Doetinchem aan de Innovatieweg 3-04 zit gebakken. Het is de plek waar wintersportliefhebbers voor een habbekrats een zo goed als nieuwe outfit en skimateriaal kunnen scoren.

De skibeurs is een voortzetting van de traditionele Robin Sport beurs, een beurs met een goede naam in de regio, met altijd een ruim aanbod aan gebruikte ski’s, skischoenen, snowboards, skikleding en accessoires zoals handschoenen, skihelmen en protectiemateriaal.

Wie op de skibeurs wintersportkleding en artikelen wil verkopen kan deze aanbieden tot zaterdag 29 oktober tijdens winkelopeningstijden elke dag van 12.00 tot 18.00 uur bij Skiservice Doetinchem aan de Innovatieweg 3-04.
Samen met u bepalen wij de verkoopprijs van de spullen en de kleding die u te koop wilt aanbieden. Het in te leveren materiaal moet in goede staat en schoon zijn en wordt getest op veiligheid. Kwaliteit en veiligheid staan voorop.

Na de beurs kunt u vanaf donderdag 3 november de opbrengst ( minus 25 % commissie ), of de niet verkochte spullen weer ophalen. Ook kunt u er voor kiezen de niet verkochte spullen na de beurs blijvend te koop aan te bieden gedurende het komende winterseizoen. Deze beurs vult een gat in de markt. Zeker voor gezinnen met snel opgroeiende kinderen is de beurs een uitkomst.

Ook bieden wij u graag onze nieuwe collecties skischoenen en ski’s. aan, Diverse scherpe aanbiedingen met kortingen tot wel 40 %.

U bent van harte welkom , de glühwein staat voor u klaar! Tot dan!

Gratis parkeren.